Sanifab is er voor de toekomst

Wij staan voor de toekomst van duurzaam en verantwoord bouwen. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals FSC-gecertificeerd hout en te werken met een kitloos ontwerp, maken wij het mogelijk om recyclebaar, milieubewust, sneller en efficiënter te bouwen. Zo denken we niet alleen aan nu, maar ook aan later.

Jij gelooft dat woningen bouwen anders kan. Dat het beter kan. Jij bent een projectontwikkelaar, woningcorporatie of architect die gelooft in moderne prefab oplossingen. Je werkt bijvoorbeeld met modulair opgebouwde woningen en met circulaire materialen, of hebt de ambitie om dit te gaan doen. Je denkt en droomt groot, maar niet onmogelijk. Dat doen wij ook.

Wij werken het liefste seriematig, maar leveren nog steeds maatwerk. Samen maken we voorafgaand aan het definitieve ontwerp een plan en bepalen we zaken als afmetingen, uitstraling, materialen en producten. Pas wanneer we helemaal tevreden zijn, beginnen we pas met het productieproces. Alleen zo zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tot op de millimeter nauwkeurig en precies afgestemd op jouw plannen.

Sanifab is er voor jou

Samen zorgen we ervoor dat we jouw nieuwbouw- of renovatieplannen gaan realiseren. Wij richten onze fabriek precies zo in dat we perfect aansluiten op jouw project. Of het nou om 15 of 300 stuks gaat. Niet langer wekenlang wachten totdat het toilet, de badkamer of de keuken geplaatst worden. Met Sanifab ben je namelijk niet meer afhankelijk van verschillende bouwdisciplines. Onze units zijn binnen een paar uur namelijk al geplaatst!

Ben jij benieuwd of onze producten ook een oplossing zijn voor jouw volgende duurzame en toekomstbestendige project? Neem contact met ons op. We vertellen je graag hoe we onze producten het beste voor jou in kunnen zetten. Daarnaast denken we graag met jou en je project mee.

neem contact op

Zij gingen je voor

Bekijk alle projecten