Sanifab units zijn een uitkomst voor projectontwikkelaars, woningcorporaties en architecten met een vernieuwende visie die graag 'in het groot' denken.

Je bestelt bijvoorbeeld 30 tegelijk: keukens, badkamers of toiletunits. Het gaat dus om grootschalige nieuwbouwplannen of omvangrijke renovatieprojecten, overal waar duurzaamheid, kwaliteit en verantwoorde investeringen tellen. Ga maar na: geen faalkosten meer, of tijdrovend overleg tussen de verschillende bouwdisciplines. Plaatsen is geen kwestie meer van weken, maar van uren.

In serie, altijd flexibel en schaalbaar
Veel aanpassingen mogelijk in afmeting én uitstraling. Denk aan materiaalkeuze, afwijkend design ook binnen een serie. Bijvoorbeeld toegepast als wisselende print op de (tussen)wanden van Sanifab badkamers. Andere kranen? Vanzelfsprekend.

De pasklare units worden onder ideale omstandigheden - met veel vakmanschap en met nog meer precisie - gebouwd. In een meubelfabriek, niet bij een bouwbedrijf.
Dat gaat veel verder dan bij standaard 'prefab': een Sanifab module komt 100% compleet op de bouwlocatie aan, dus zonder zorgen over eindmontage of nazorg. Alles klopt al op de millimeter. Je schuift ze als een reusachtige legosteen keurig op hun plek.

Stekker er in, koppelen aan de afvoer en vele huurders en kopers kunnen douchen, koken en het toilet gebruiken.

Sanifab heeft zich al bewezen in de verbetering van sociale woningbouw, op bouwtekeningen van vooruitstrevende ontwerpers, in nieuwe hotels, tiny houses, studentenkamers, ziekenhuizen en de grotere zorginstellingen.

Sanifab werkt nauw samen met MooiZEN, het eigentijds concept met Zeer Energieneutrale Nieuwbouwwoningen. Een MooiZEN woning is relatief bescheiden van omvang en bovengemiddeld comfortabel en duurzaam door het gebruik van zoveel mogelijk biobased en circulaire materialen. Helemaal af in 4 weken tijd. Omdat elke vierkante meter er telt en omdat alleen topkwaliteit woongenot met een lange levensduur goed genoeg is, koos MooiZEN bewust voor natte ruimtes van Sanifab.