Prefaboplossingen voor projectontwikkelaars, woningcorporaties en architecten

Sanifab is er voor de toekomst. We willen namelijk snel, maar ook verantwoord bouwen. Want als projectontwikkelaar, woningcorporatie of architect denk je bij de inrichting niet alleen aan nu, maar ook aan later.

Om razendsnel én verantwoord te bouwen is alleen een prefabwoning niet genoeg. Ook kant-en-klare toiletten, badkamers, keukens of alle drie-in-een zijn hierbij van groot belang. Daarom zorgen wij voor milieubewuste, modulaire units van circulaire materialen die je zo overneemt in jouw plan. Combineer dit met de kostenbesparing die onze producten opleveren en je hebt op alle vlakken een verantwoorde investering!

Net als onze doelgroep denken wij graag ‘in het groot’. Dit betekent dat we onze fabriek zo hebben ingericht dat we snel kunnen leveren aan grootschalige nieuwbouwplannen of omvangrijke renovatieprojecten. Kortom: overal waar duurzaamheid, kwaliteit en verantwoorde investeringen tellen, net als bij ons. Doordat we zo zijn ingericht bestel je onze keuken-, badkamer-, toilet- of transformatieunits gemakkelijk in grote aantallen. Of het er nou 15 of 50 zijn, je hebt; geen tijdrovend overleg tussen verschillende bouwdisciplines en plaatsingstijd van weken meer. Wij zijn namelijk minder afhankelijk van vakmensen op de bouwplaats en zorgen dat onze units binnen een paar uur geplaatst zijn!

 

Dat wij seriematig en in grote aantallen kunnen leveren betekent niet dat we dit niet op maat doen. We kijken graag samen naar de juiste afmetingen en uitstraling. Materiaalkeuze, afwijkende designs (ook binnen een serie) of bijvoorbeeld andere kranen: het is allemaal mogelijk! Onze pasklare units worden naar jouw wens gebouwd. Dit doen we niet zoals ‘standaard prefab’ met gibs of stalen frames, maar met hout en in een meubelfabriek. Dit is niet alleen een stuk duurzamer, maar hierdoor hebben we ook het vakmanschap en machinepark in huis om nog betere circulaire producten te leveren. De ideale omstandigheden noemen we dat!

En met kant-en-klaar bedoelen we ook écht kant-en-klaar. We leveren onze modules namelijk zo af dat als de stekker erin zit, ze alleen nog maar aangesloten hoeven te worden op de afvoer. Geen eindmontage of nazorg dus. Hoe wij onze producten het beste kunnen inzetten voor jou? Daar vertellen we je graag over. Vanuit technisch oogpunt denken we mee met jouw project. Dit deden we al voor de sociale woningbouw, op bouwtekeningen van vooruitstrevende ontwerpers, in nieuwe hotels, tiny houses, studentenkamers en grote zorginstellingen. Ook werken we nauw samen met MooiZEN in de ontwikkeling van biobased, circulaire en energieneutrale nieuwbouwwoningen, van binnen en buiten. Word jij de volgende die we helpen met een duurzaam project?

neem contact op