Kopers 44 WoonSpods stellen hun Sanifab units samen

11 september 2020

De eerste WoonSpods van Zwanenburg Projecten zijn verkocht. Tijd voor de kopers om hun Sanifab badkamer, keuken en toilet samen te stellen.

Gaan ze voor brons, zilver of goud? 🥇 Drie pakketten die verschillen qua luxe en uitstraling. Maar daar blijft het niet bij: de kopers bepalen zelf hoe onze kant-en-klare badkamer, keuken en toilet eruit komt te zien. Dus ook welke kleur de keuken krijgt en of deze greeploos is of niet, hoe het kraantje in het toilet eruit ziet en meer.

Een uniek project deze energieneutrale rug-aan-rug woningen aan het water in Middelsee Leeuwarden. Daarom leveren wij bij ieder project maatwerk en denken we mee in het voortraject, zodat we altijd kant-en-klare units leveren die precies bij het project passen.

Terug naar overzicht