Primeur: eerste POPO PRO met toilet én keukenblok

11 maart 2021

Buwalda Multiservice uit Franeker heeft de primeur. Onze nieuwste oplossing voor bedrijfspanden en garageboxen staat bij hen: een kant-en-klare toiletunit mét aanvullend keukenblok.

Projectleider bij Buwalda Multiservice Frank Walma legt uit waarom zij kozen voor deze oplossing: ‘We hebben ons bedrijfspand uitgebreid met een nieuw gedeelte. Dit deel is bedoeld voor onze werkzaamheden op het gebied van calamiteiten. Hierbij wilden we een snelle oplossing voor het sanitair, zonder dat het ons veel tijd zou kosten om dit te regelen. Sanifab kon snel leveren en het enige wat wij zelf hoefden te doen was aansluiten. Collega’s kunnen er dan ook direct gebruik van maken.’

Buwalda Multiservice verricht onder andere werkzaamheden op het gebied van water- en brandschade. Werknemers komen hierbij ook vaak buiten kantooruren terug; dankzij de nieuwe toilet- en keukenunit kunnen zij zich ook op die momenten vlot en dichtbij opfrissen.

Terug naar overzicht