Sanifab voor Stabo Bouw

22 april 2021

In Grootebroek bouwt Stabo Bouw in opdracht van een woningcorporatie 7 eengezinswoningen; sloop/nieuwbouw. Energielabel A.

Stabo Bouw past hierbij het innovatieve en circulaire bouwconcept van Presta Bouw toe, wat ze samen ontwikkeld hebben met ROCKWOOL Nederland. Hierbij worden prefab wanden, vloeren en kappen in één keer constructief, volledig casco geplaatst.

Sanifab is bij dit project betrokken als partner op het gebied van sanitair, wij leveren 14 kant-en-klare circulaire badkamers en toiletten en dragen zo bij aan de voordelen van deze manier van bouwen: minder afvalcontainers, minder transportbewegingen, rust voor de omgeving en een kortere bouwtijd.

Onze badkamers en toiletten kunnen niet wachten om naar Grootebroek te gaan 😉

Terug naar overzicht