Kantoorpand transformeren tot woningen: dit is dé oplossing

23 april 2020

De oplossing voor de krapte in de woningmarkt is het transformeren van voormalige kantoor-/winkelpanden tot bewoonbare ruimten. Bijvoorbeeld tot eenvoudige studentenkamers of tot ruime appartementen. Met onze Mono maak je deze transformatie zelfs nog eenvoudig ook.

Wij leveren keukens, badkamers en toiletten in zijn geheel en gebruiksklaar af. Nu ook verkrijgbaar als één blok, inclusief technische ruimte met boiler en groepenkast: de Mono. Zelfs de buitenkant kunnen we in onze fabriek al netjes afwerken. Dan nemen we gelijk een paar stopcontacten mee.

Geheel en gebruiksklaar betekent: netjes op zijn plaats schuiven, stekker erin, koppelen aan de afvoer en klaar. Hiermee deel je de ruimte gelijk in, waardoor je alleen nog maar een paar wandjes hoeft te plaatsen.

Voordelen van het ‘transformatie blok’:

  • Snel en eenvoudig
  • Hygiënisch
  • Kitloos
  • Plug-and-play
  • Volledig ingericht en afgewerkt
  • Eenvoudig te verwijderen en opnieuw te gebruiken
  • Snel leverbaar

 

Terug naar overzicht