Eerste mobiele Smartwash bij restaurant Hof van de Koning

4 juni 2020

Sinds maandag kun je bij Hof van de Koning in Heerenveen weer genieten van een hapje en drankje. Binnen én op het terras. Extra veilig, want de mobiele SmartWash van Sanifab en CWS staat voor de deur.

Bezoekers kunnen bij binnenkomst en bij het naar buiten gaan hun handen wassen met behulp van de meest hygiënische mengkraan van CWS Nederland:

✔️ De mengkraan levert een optimale mix van water, zeep en lucht
✔️ Wasbeurt duurt 20 seconden (aanbevolen duur door het RIVM)
✔️ Verbruik van slechts 200 ml water per wasbeurt
✔️ Geen wateraansluiting nodig

80% van de besmettingen tussen mensen wordt veroorzaakt door handcontact. Niet voor niets dat het RIVM en ons kabinet keer op keer aansturen op handen wassen. Daarom koos Hof van de Koning bewust voor de mobiele SmartWash en niet voor een desinfecterend middel.

Terug naar overzicht